Herbronnen in Kerala

Herbronnen in Kerala

  • € 1239

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Kerala, ook bekend als "Gods Own Country", is een lust voor het oog vanwege zijn natuurlijke schoonheid. Kerala is ook beroemd om zijn hoge kwaliteit Ayurveda behandelingen en traditionele gerechten, bereid op een ontspannen manier en geserveerd in traditionele stijl op een bananenblad. In deze tour nodigen wij jou uit om de natuurlijke schoonheid van Kerala te komen ervaren samen met Ayurveda behandelingen van hoge kwaliteit om jezelf te revitaliseren.

Praktisch

Praktisch

Inclusief

Half pension tijdens de rondreis en vol pension op de houseboat en tijdens de ayurvedakuur

Exclusief

Transport heen en terug.

Meer informatie

Deze reis is een voorbeeld hoe jouw vakantie er kan uitzien. Wij maken elke reis op maat volgens jouw wensen. 

We laten jou kennismaken met de schoonheid van Kerala terwijl we jou door de koloniale hoofdstad Kochi, de groene heuvels, de theeplantages, de kruidentuinen, het dichte woud, de Ayurvedische gebruiken en de luie backwaters voeren.

De Ayurveda ervaring bestaat uit verjongende yoga / meditatie sessies en een aantal traditionele Ayurvedische massages om de geest, lichaam en ziel te ontspannen. Dit alles beleef je in Kovalam, de populaire badplaats van Kerala in het zuiden van India aan de Arabische Zee.

#natuur    #actief    #yoga    #Ayurveda  

  • Horizon Select

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Herbronnen in Kerala

Herbronnen in Kerala

  • € 1239 per persoon

Vraag een offerte aan
Mieke helpt je graag verder
Mieke helpt je graag verder

Mieke helpt je graag verder

Selectair Hoppetravel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Ooststraat 23
8630 Veurne