RIU Splash Water World en de RIU Pool Party op Punta Cana

RIU Splash Water World en de RIU Pool Party op Punta Cana

Deel dit artikel

Wil jij graag naar één van de 6 RIU Hotels in Punta Cana, op de Dominicaanse Republiek? 
En uitstekende keuze, want dan geniet je niet alleen van gratis toegang tot het waterpark Splash Water World, je kunt bovendien als één van de eersten de splinternieuwe party pool ontdekken waar je vier maal per week getrakteerd wordt op gratis muziek, dans en shows. 

Wil jij graag naar één van de 6 RIU Hotels in Punta Cana, op de Dominicaanse Republiek? 
Een uitstekende keuze, want dan geniet je niet alleen van gratis toegang tot het waterpark Splash Water World, je kunt bovendien als één van de eersten de splinternieuwe party pool ontdekken waar je vier maal per week getrakteerd wordt op gratis muziek, dans en shows. 


RIU Splash Water World: Een unieke waterwereld!

RIU opende binnen het RIU resort een unieke attractie: Splash Water World! In deze zonnige waterwereld beleef je een heuse adrenalinerush op een van de spectaculaire glijbanen.


Voor de kleintjes (<1m20) is er een speciaal waterpark met glijbanen voor heel veel water- en spetterplezier! En dit alles, onbeperkt en gratis inbegrepen in de All Inclusive formule van RIU. Bovendien geniet je na alle pret van een drankje in de zelfbedieningsbar met frisdrank, water en vruchtensap en op één van de zonneterrassen met ligbedden. 

Nieuw: de RIU Pool Party!

Come join the party in de splinternieuwe party pool tegenover het Riu Bambu (net buiten de hotels, maar binnen het RIU Resort). Voor wie eens wat anders wilt dan een dagje aan het zwembad, strand of in de bar… 


Laat je verrassen met muziek, dans en shows tijdens de zinderende Jungle, Pink Flamingo, Neon en White Parties! En dit 4 maal per week (2x ’s middags – 2 ’s avonds). Ook hier is alles uiteraard helemaal inbegrepen in de All Inclusive formule.

Iets voor jou?

Heb je al zin gekregen om te vertrekken?
Aan de rechterkant van deze pagina vind je alle hotels uit het RIU Resort op Punta Cana waar je kunt genieten van zowel het waterpark als het Pool Party Concept. Liever dicht bij het waterpark en wat verder weg van het feestgedruis? Dat kan ook! Wij adviseren je graag over de beste kamer voor jouw ideale vakantie. Neem dus gerust contact op.

Mieke helpt je graag verder
Mieke helpt je graag verder

Mieke helpt je graag verder

Selectair Hoppetravel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Ooststraat 23
8630 Veurne