Over ons

Over ons

Deel dit artikel

Drie vestigingen, één doel: jou een fantastische reiservaring bezorgen. Van de Westhoek tot de Westkust: overal kan je beroep doen op onze kennis en service om  jouw vakantie net dat tikkeltje meer te geven. Ga je voor een uitdaging of voor rust, stad of puur natuur? Voor eender welke reis je ook in gedachten hebt, wij staan je graag bij zodat jij met een gerust hart kan uitkijken naar jouw vakantie.

Karolien Deconinck

Karolien vertegenwoordigt ons kantoor in Poperinge. Momenteel doet ze dit enkel op afspraak, maar ze is wel (bijna) 24/7 bereikbaar. Aarzel dus niet om haar te contacteren voor eender welke reis je in gedachten hebt. Haar lievelingsvakantie: op skireis.

Je kunt haar bereiken via:

telefoon 057/33 80 20

mail karolien@hoppetravel.be Melanie Debrabandere

Melanie is onze vaste kracht in Veurne. Ze staat jou graag bij voor al je reizen. Haar grote passie: op reis gaan met een cruise.

Je kan haar bereiken via:

Telefoon 058/31 23 91

mail melanie@hoppetravel.be

Patricia Lenaers

Patricia is gewezen zaakvoerster van Selectair Reizen Lenaers. Met 40 jaar ervaring op de teller kan je zeker rekenen op uitstekend advies en service.

Je kan haar bereiken via:

Telefoon 058/ 522 100

Mail patricia@hoppetravel.be

Vanessa Mahieu

Vanessa, vroeger kantoorhoofd in De Panne onder Selectair Reizen Lenaers, vervoegt ons team in Koksijde. Ze helpt je maar al te graag meedenken naar de beste vakantie voor jou. Zelf ontdekt ze graag unieke plaatsjes, ver weg maar ook dichtbij.

Je kan haar bereiken via

Telefoon 058/ 522 100

Mail vanessa@hoppetravel.be

Elise Vanbelleghem

Elise staat klaar om al jouw reizen vlekkeloos voor te bereiden en te zorgen dat je met een gerust hart kan uitkijken naar jouw vakantie. Ze is graag op ontdekking in de natuur en het Noorden heeft geen geheimen meer voor haar.

Je kan haar bereiken via

Telefoon 058/ 522 100

Mail elise@hoppetravel.be 

Mieke Vervaecke

Mieke is een van de bestuurders en is verantwoordelijk voor boekhouding, groepsreizen, incentives. Daarnaast is ze ook directielid van Selectair, het samenwerkignsverband waartoe Hoppetravel ook behoort.

Je kan haar bereiken via:

Telefoon 058/31.23.91  

mail mieke@hoppetravel.be

Peter Warlop

Peter  is een van de bestuurders. Zijn passie ligt in het maatwerk van privé begeleide rondreizen buiten Europa. Hij ontfermt zich dan ook het meeste over onze touroperating afdeling Horizon Select.

 Je kunt hem bereiken via:

tel: 058/52 21 00

mail: peter@hoppetravel.be


Sophie Warlop

Sophie, jongste telg in ons team bereidt zich grondig voor op de toekomst. Ze heeft haar bachelor Toerisme afgerond en gaat nu nog een jaartje naar Breda voor een masteropleiding Tourism Destination Management. Reizen is alvast haar passie.

Je kan haar bereiken via

mail sophie@hoppetravel.be 

Mieke helpt je graag verder
Mieke helpt je graag verder

Mieke helpt je graag verder

Selectair Hoppetravel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Ooststraat 23
8630 Veurne