Wij gaan op ontdekking voor jou

Wij gaan op ontdekking voor jou

Deel dit artikel

Bij Hoppetravel blijven wij constant onze kennis up-to-date houden. Zo kunnen wij jou steeds het beste en actuele advies geven voor uw volgende vakantie.

Wist je dat Hoppetravel vorig jaar door All Ways uitgekozen werd als exclusieve partner om de zee- en riviercruises te mogen verkopen?

Karolien en Sophie voeren een stukje mee op de All Ways cruise naar de Baltische Staten. Ze legden onder meer aan in Kopenhagen, Nyhavn, Visby en Stockholm. Stuk voor stuk pareltjes die het bezoeken waard zijn. Het aanbod aan excursies is zeer uitgebreid zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Bovendien is het eten super lekker, de dranken niet duur en de avondanimatie van professioneel niveau.


Wist je dat Hoppetravel elk jaar 2 à 3 eigen groepsreizen organiseert met eigen begeleiding?

In september trokken we met een toffe groep mensen door Zuid-Afrika. We deden zowel de Kaapse regio als de kust aan. Natuurlijk kon het Krugerpark niet ontbreken in ons programma. Cultuur werd afgewisseld met prachtige natuur en wildlife. Af en toe een bezoek aan een wijngaard met bijhorende proeverij hoorden er ook bij. En aan lekker eten geen gebrek!

Wist je dat Dubai zich opmaakt voor EXPO 2020?

Melanie herontdekte Dubai, de ideale winterbestemming voor zowel citytrip als strandvakantie. Ook voor de golfliefhebbers een ideale bestemming om je swing ook in de winter te behouden. Melanie was verrast van het tempo waarmee het land evolueerde (ze was hier een 7-tal jaren geleden al eens). Het biedt kwalitatief hoogstaande hotels met uitstekende service. Er zijn dagelijks 2 rechtstreekse vluchten uit Brussel die je in  6u naar deze metropool brengen.  

Wist je dat uw huurwagen NU boeken je heel wat voordelen oplevert? Vraag maar bij ons na.

Wist je dat uw huurwagen NU boeken je heel wat voordelen oplevert? Vraag maar bij ons na.

Wist je dat Gran Canaria NU al boekbaar is voor komende herfstvakantie?

Sophie mocht mee een select groepje naar Gran Canaria om de RIU hotels te bezoeken. Ze verbleef er in het totaal vernieuwde RIU Palace Oasis. Dit hotel scoorde al jarenlang heel goed, maar dankzij de volledige renovatie is dit nu echt wel een TOPPER. Bepaalde kamers beschikken nu over privé zwembadje met zicht op de immense tuin. Voor families met kinderen is Clubhotel RIU Gran Canaria nog steeds aanrader. Wie het allemaal liever wat rustiger heeft, moet kiezen voor de RIU Meloneras, ook al jaar en dag een super hotel.

Mieke helpt je graag verder
Mieke helpt je graag verder

Mieke helpt je graag verder

Selectair Hoppetravel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Ooststraat 23
8630 Veurne